top of page

om oss

Vi träffades första gången i Juniorkocklandslaget 2011 och redan då bestämde vi oss för att en dag jobba tillsammans. Efter flera år på olika välrenommerade restauranger kände vi i början av 2020 att tiden var inne. Idag driver vi en av Sveriges främsta cateringverksamheter och är dessutom utbildade sommelierer. Vår ambition är att leverera Sveriges vassaste mat och dryckesupplevelse.

Seb2.jpg

Sebastian Gibrand

Sebastian har erfarenhet från en rad olika stjärnkrogar runt om i världen och har en imponerande tävlingsbakgrund från både Juniorkocklandslaget samt som lagkapten för Svenska Kocklandslaget. På sin meritlista har Sebastian det ärofyllda uppdraget att få ansvara för Nobelmiddagen, vunnit ett silver i Bocuse d’Or, världens mest prestigefyllda tävling för kockar och en vinst i TV4’s Kockarnas Kamp 2019

Robert Sjöberg

 

Robert har stort fokus på hållbarhet och är en av branschens mest kunniga namn inom råvaruexpertis. Han har samlat på sig stor kunskap framförallt genom arbete på den råvarufokuserade stjärnkrogen Volt. Han är expert på att välja ut det bästa efter säsong och brinner för våra svenska mathantverkare. Genom ett nära samarbete med våra svenska bönder, odlare, uppfödare och fiskare ser han till att vi alltid jobbar med råvaror av högsta kvalitet. 

RObert.jpg
om oss
bottom of page